Kategorier
Fastighetsboxar

Fastighetsboxar – en sund investering för er BRF

Hur ser det egentligen ut i entren till fastigheten i er BRF? Många har en ganska trist entré som leder till att man som gäst ges ett sämre första intryck av föreningen – och där man som boende inte alls får den rätta känslan. Det senare innebär att man inte anstränger sig för att hålla rent och snyggt – och att detta i sin tur drabbar grannsämjan negativt. 

Fastighetsboxar har visat sig vara en detalj som dels skapar ett elegant, sobert och lyxigt intryck, men som dels också både förenklar vardagen och skapar en större trygghet för de boende. 

Ökad säkerhet genom fastighetsboxar 

Fastighetsboxar är en investering som med fördel kan kombineras med säkerhetsdörrar. Istället för att ha vanliga dörrar med brevinkast så väljer man mer robusta varianter av dörrar och får post och paket levererade till fastighetsboxar. Det skapar i sin tur en minskad risk för inbrott då brevinkast ofta är den självklara vägen för en tjuv att ta sig in i bostad genom.

 Dels så kan det också rädda liv i händelse av en brand: säkerhetsdörrar stänger effektivt ute rök och eld och ger räddningstjänsten en möjlighet att evakuera de boende. En annan fördel med fastighetsboxar i kombination med säkerhetsdörrar är att det skapar trevliga rutiner för posthantering: du passerar dagligen din box och kan tömma den exempelvis efter arbetet – och slipper se en hög på golvet i din lägenhet. 

Fastighetsboxar för alla typer av fastigheter

Fastighetsboxar finns i alla typer av storlekar, färger och former och passar såväl i större fastigheter som i mindre sådana. Samma sak gäller för typ av fastighet: du kan enkelt få fastighetsboxar att passa både i moderna sådana som i en mer klassisk arkitektonisk stil. 

Dessutom kan man också koppla fastighetsboxar mot befintliga system vad gäller lås. Har ni exempelvis blippar idag så kan dessa kopplas mot era boxar och där de boende slipper ännu en nyckel att hålla koll på.