Om oss

Är du intresserad av att veta värdet på din bostad? Har du alltid undrat över vad som bör ske i samband med en flyttstädning? Har du länge undrat över vad som egentligen skiljer en skicklig mäklare från en lite sämre sådan? Vi har svaren!

Vår förhoppning med den här sidan är att vända på lite stenar, skingra frågetecken och ge kunskap om mäklarbranschen samt allt som rör flyttar och försäljningar av bostäder. Vi kommer att blanda högt och lågt och vi kommer att dela med oss av våra egna erfarenheter inom branschen. Samtliga som arbetar med sidan har en gedigen bakgrund inom mäklaryrket och vi hoppas att våra samlade kunskaper ska kunna ge dig som läsare lite mer kött på benen.

Kommer priserna att fortsätta gå upp? Många går omkring med en knut i magen och väntar på att en eventuell bostadsbubbla ska brisera. Finns det en sådan – och vad händer om den spricker? När är rätt läge att sälja och vilka städer i Sverige är egentligen mest attraktiva? Kan du ta till några knep för att få extra bra betalt vid din försäljning och hur kan du lära dig att genomskåda tricken som alla mäklare använder sig av i samband med visningar?

Nästa gång samtalsämnet bostäder och bostadspriser dyker upp vid middagsbordet så hoppas vi att du kommer att kunna ge lite fakta, några roliga anekdoter och bidra till samtalet genom detta. Välkommen!