Om oss

Hängivna mäklare sedan 2002

Mäklarfirman Husera startades 2002 och övertogs 2016 av Malin Andersson och Daniel Holmqvist, som båda har en gedigen erfarenhet av fastighetsaffärer med bostäder. Företaget förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i sydvästra Skåne. Teamet som arbetar i verksamheten har en god kännedom om det geografiska området och mycket väl upparbetade kundkontakter. Företaget vill vara ett självklart val för den som vill komma i kontakt med en pålitlig mäklare som erbjuder goda kundkontakter och tjänster av bra kvalitet.

Vi har ett erfaret team

Husera har ett team med en lång och bred erfarenhet av allt som rör försäljning och köp av fastigheter. Vi samarbetar och tar hjälp av varandra för att våra kunder ska få en fin upplevelse av sitt köp eller sin försäljning. Eftersom vi är helt fristående är vår kund alltid i centrum och vi kan känna oss fria i att prova kreativa lösningar för att både köpare och säljare ska uppleva att de gör en bra bostadsaffär.

Vi hjälper dig att hitta rätt

I sydvästra Skåne är efterfrågan på bostäder stor och stabil på grund av att området är både vackert och modernt. Närheten till storstäder, landsbygd, hav och kontinenten gör trakten attraktiv. När det kommer till bostad är vi vana att arbeta med alla typer av boenden och har ett brett urval.

Därför har vi möjligheterna att matcha ihop kund och bostad och få nöjda säljare och köpare.