Kategorier
Fastighet

Vindsvåning Stockholm – hitta din drömbostad

Drömmer du om att bo i en riktigt vacker vindsvåning i Stockholm? Den drömmen delar du definitivt med många andra. Att vakna på morgonen, känna hur solen tar sig in i våningen, dricka en kopp kaffe på balkongen och se hur vår huvudstad så sakteliga börjar vakna och röra på sig långt där nere på gatan – är inte det själva sinnebilden av lyx och av att man har lyckats?

En vindsvåning i Stockholm kostar mycket pengar, men det är också en investering – både rent ekonomiskt och i sig själv. Svårigheten ligger i att hitta en sådan. Som sagt, konkurrensen om de vindsvåningar som når marknaden är stor och priserna blir också därefter. Det man bör vara medveten om är att många av de objekt som finns inte ens når marknaden.

Kontakta rätt mäklare

En ägare av en vindsvåning i Stockholm vill sällan att en försäljning ska dra till sig en massa buller och onödig uppmärksamhet: man vill – tvärtemot vid många andra bostadsförsäljningar – inte bli en snackis på Hemnet.

Äger man en vindsvåning i Stockholm och planerar att sälja den så vet man att A) man har en bostad som kommer att nå ett riktigt högt slutpris B) att det finns köpare som har det kapital som krävs och C) att det finns mäklare som kan sköta försäljningen på ett mer diskret och smakfullt sätt.

Privata visningar och diskreta affärer

Just mäklaren är en avgörande fråga i detta. Söker du efter en vindsvåning i Stockholm och har svårigheter i att hitta en sådan? Då måste du gå via en specialiserad mäklare som vanligtvis får dessa objekt på sitt bord. Och, du kan vid denna kontakt också sätta upp dig på en lista som gör att mäklaren kontaktar dig i samband med att en vindsvåning i Stockholm planeras att säljas.

Du ges då en möjlighet att gå på privata visningar och får en chans att, så att säga, köpa bostaden under bordet. Givetvis lagligt, men utan den hysteri som annars kan omgärda en försäljning av mer exklusiva objekt. Det finns vindsvåningar till salu och det finns definitivt möjligheter att göra verklighet av din dröm. Genom att kontakta rätt mäklare så kan du hitta dina drömmars bostad – långt ovan molnen i Stockholm.

Du kan ta reda på mer kring en vindsvåning, klicka här: https://simoncrest.se/