Kategorier
Säkerhet

Säkra val av lås – Touch Pro dörrlås

Välkommen till framtidens säkra lås. Släng nycklarna och skaffa Touch Pro dörrlås istället. Du behöver aldrig oroa dig för en tappad nyckel när du har detta.

Världen blir mer och mer modern för varenda dag som går och tekniken utvecklas ständigt. Något av det värsta som kan hända vem som helst är att bli drabbad av ett inbrott. Hemmet är ens trygga punkt och så ska det förbli. Genom att ha en bra dörr och ännu viktigare, ett bra lås, så får man ett tryggare hem som inte är enkelt att bryta sig in i.

Skippa det vanliga låset och sätt in ett effektivt och säkert lås som håller inbrottstjuvarna borta. Gör ditt lås personligt och välj din egen kod till hemmet som bara du kan. På så sätt slipper du även riskera att bli utelåst om du har tappat en nyckel. Att ha ett lås utan att behöva en nyckel, det är framtidens säkra lås för alla hem och byggnader.

Skippa nycklarna med Touch Pro dörrlås

Det här med att hålla koll på nycklar är inte det roligaste som finns. Det är så lätt att tappa dem och konsekvenserna av det kan vara väldigt dryga. Du kan bli utelåst från hemmet och få vänta på en låssmed som kan släppa in dig, om du inte har turen att någon i din närhet har en extranyckel och är tillgänglig och kan släppa in dig i hemmet.

Varför inte göra det enklare, modernare och säkrare, genom att skaffa en nyckel med touch pro. Skippa nyckeln helt och ta dig in i hemmet med koden du väljer. Det går även att använda sig av en nyckeltagg som du enkelt trycker mot låset. Fördelen med det är att taggen snabbt och enkelt kan avregistreras om den tappas.