Kategorier
Mäklare

Mäklare i Södertälje jobbar brett

En mäklare i Södertälje är inte bara en person som köper eller säljer bostäder. Hos dem får man även hjälp med det som behöver göras innan man skriver kontrakt.

Sälja bostad är så mycket mer än att bara sätta ut en annons i tidningen. Mäklaren tillsammans med säljaren går igenom vad som kan göras för att förbättra chanserna till ett bra slutpris. Det kan göras genom att fräscha upp bostaden genom att måla väggar och laga saker som är trasiga.

De berättar för säljaren vad som ska tas ut från bostaden och vad som kan stå kvar. Detaljer som blommor, en filt eller en skål med lime köps in för att huset kan kännas bebott utan att det är för personligt. Det är viktigt att besökare ska känna sig hemma och se potential i rummen för egen smak.

Mäklare tar fram de starka argumenten

En fastighetsmäklare i Södertälje ser även till att så många som möjligt kan se objektet som ska säljas. De fotar bostaden och sätter upp bilder i det egna skyltfönstret. Bilder och text läggs ut på mäklarfirmans hemsida och finns även som annonser i olika lokaltidningar. Att synas är viktigt för blivande köpare både i nära framtid och år framåt.

När allt har kommit på plats är det dags att ha visning. Datum och tid bokas och sätts ut på samma ställen som annonserna. Sedan är det fritt fram för alla intressenter att lägga bud på bostaden. De inblandade blir informerade om budgivningen och det finns ofta möjlighet för privatpersoner att följa budgivningen online.