Kategorier
Mäklare

Mäklare i Östersund säljer hus

För den som önskar köpa ett hus i Östersund är det vist att ta hjälp av en mäklare. De kan både huset och omgivningarna och kan hjälpa till med ett tryggt köp.

Erik hade suttit online i timmar och tittat på hus och lägenheter i Östersund. Anledningen var att han hade fått anställning i ett projekt som skulle pågå i ungefär ett år. Visst skulle han kunna hyra en vanlig lägenhet. Men av någon anledning kände han sig aldrig som om han landat på platsen då.

Han hade bott i många stugor runt om i landet och utformat ett sätt att tjäna några kronor vid flytt. Vid varje jobb köpte han ett hus som var bekvämt men inte nyrenoverat. Han ville rusta själv och kunna sälja huset för lite mer än han köpt det för. Till sist skickade han ett mail till en mäklare.

Mäklaren förstod precis

Erik hade bestämt träff med en mäklare i Östersund vid det första huset han ville se. De gick igenom det och såg sedan ett till. Då avslöjade mäklaren att hon hade ett hus som hon trodde skulle passa Erik perfekt och de åkte till utkanten av staden där det låg ett hus lite i skymundan.

Det var precis som hon sagt, perfekt. Charmigt med relativt nymålad fasad. Något som han inte ville ta tag i. Invändigt fanns ett nytt badrum och rum som kunde behöva nya tapeter och eventuellt något nytt golv. Mycket skulle kunna åstadkommas med lite färg på väggarna. Han bestämde sig där och då. Detta skulle bli hans nya hem.

För mer info kring mäklare, gå till denna sida: mäklareöstersund.net