Kategorier
Inredning

Homestyling Stockholm – en tjänst som gör skillnad

Vilket mål har du med din försäljning av bostaden i Stockholm? Det finns ofta ett givet svar på den frågan: att sälja med så stor vinst som möjligt. Många vill även sälja så snabbt som det bara är möjligt. Båda dessa saker har också varit lite av en ickefråga i Stockholm.

Nästan oavsett vilken typ av bostad man velat sälja så har man sålt den – snabbt och till ett bra pris. Numera dock så handlar det om att marknaden har kallnat. Det finns fler objekt ute till försäljning, priserna har sjunkit och det är inte ovanligt att se att det tar lång tid innan en bostad hittar en köpare. Vad göra? Att ta professionell hjälp med homestyling i Stockholm är något som kan göra skillnad.

Så fungerar homestyling i Stockholm

Homestyling är en tjänst som innebär att du anlitar en professionell stylist som kommer hem till dig, tar bilder, mäter och går igenom din bostad. Därefter så sker en förvandling där dina möbler kan plockas undan till förmån för exempelvis designklassiker och där stylisten kan sätta upp exempelvis snygga, moderna tavlor snarare än dina egna.

Homestyling ger högre slutpris

Målet är att skapa ett ha-begär hos spekulanten: han ska känna att han vill flytta in – och är beredd att betala dyrt för att göra det. Man säljer en livsstil och en dröm till spekulanterna.

Ser man till hur en försäljning ser ut där du har kvar dina personliga tillhörigheter så kan det ge en känsla av att man är där som gäst. Man går omkring under en visning, ser dina fotografier, dina möbler, bilder på barnen och så vidare – det gör att man har svårt att föreställa sig ett eget liv i bostaden.

Homestyling i Stockholm sätter fart på fantasin och sätter – framförallt – fart på en budgivning. Det handlar om en tjänst som du inte har råd att vara utan.