Kategorier
Takläggare

Takläggare i Eskilstuna – inspektion och offert

Om du ska renovera eller byta taket på ditt hus, finns det professionella takläggare i Eskilstuna som du kan anlita. Du kan välja tak med tegel eller plåt.

Ditt stora hus i Eskilstuna börjar visa upp ålderstecken. Efter en höststorm har du hittat flera takplattor i din trädgård. Sedan tidigare vet du att husets vindskivor behöver repareras. Att du själv skulle ge dig upp på taket för att inspektera och reparera taket är helt otänkbart. Istället kontaktar du en firma som har god renommé som takläggare.

Inspektionen av taket förvånar dig inte, men du hoppar inte jämfota av glädje. Flera av pannorna har kommit ur läge och plattorna på taknocken har spruckit. Lika bra att inse verkligheten och låta takläggaren offerera en totalrenovering.

Takläggare i Eskilstuna – offert på nytt tak

Du har utgått ifrån att taket ska vara i tegel liksom tidigare. Men din takläggare ger dig några goda råd. Du skulle lika gärna kunna lägga ett tak i stålplåt. Sådan tak är lätta att lägga och monteras med dolda skruvar. Ett plåttak får lång livslängd och är enkelt att underhålla. En stor fördel med takplåt är att tung snö lätt glider av taket på vintern.

Firman med takläggare i Eskilstuna börjar sitt arbete med att sätta upp byggnadsställningar runt hela huset. Inte bara taket utan även hängrännor och plåt på vindskivor ska bytas ut. Vissa detaljer på taket kräver att plåten specialtillverkas. Eftersom firman har egna plåtslagare blir sådana arbeten utförda på ett proffsigt sätt.