Kategorier
Mäklare

Mäklare i Norrköping leder visning

Vill du köpa ett nytt hus kan du gå på visning som hålls av mäklare i Norrköping. Ställ alla frågor du har om fastigheten innan du slutligen lägger ett bud.

Hur mycket är gjort i huset och när gjordes senaste renoveringen? Hur är skicket på rörledningar och takpannor? Är VVS och ventilation i gott skick? Det är kanske inte så spännande frågor när man vill flytta in i sitt drömboende i ett vackert hus, men som köpare måste man ta reda på fakta.

Din mäklare i Norrköping har alla ritningar och har satt sig in i hur huset fungerar. Passa på att ställa dessa frågor när du går runt på visningen. Homestyling med vackra plädar, levande ljus och doft av kanelbullar är i och för sig trevligt, men husets skick är det mest betydelsefulla om du är spekulant.

Mäklare som är förtroendeingivande

Det är bra att kunna lita på sin mäklare, och för den som arbetar med att sälja hus är det livsviktigt att ha ett gott förtroende hos folk. Den som är uppriktig, trevlig, social och påläst ger ett gott intryck. Då kommer kunderna tillbaka nästa gång de ska göra en husaffär. De pratar med sina bekanta och rekommenderar en bra mäklare.

När du får svart på vitt om husets skick, får du en liten vink om eventuella framtida kostnader och kan kalkylera med dem. Det är ärligt av säljaren att berätta att du kanske får byta värmepannan om några år. Huset har kanske en mängd fördelar som väger tungt.